+31(0)20-4229898

Even sparren? Of benieuwd naar de mogelijkheden? Het team staat voor je klaar!

Juli is vakantietijd, ook wel komkommertijd genoemd! Ook al noemt men de maanden juli en augustus komkommertijd, maak er geen slappe tijd van. Het zijn uitstekende maanden zijn om het nodige voorwerk te doen, zodat je in september met volle vaart vooruit kunt.

Wist je trouwens dat komkommertijd echt iets te maken heeft met komkommers? Dat komkommertijd de maand augustus is, de maand waarin er echt veel komkommers zijn? Creëer bijvoorbeeld een saladebar waarbij de klant zelf zijn of haar salade samen kan stellen.

Over –bouwvak-vakantie vanaf 22 juli gesproken…, wat nemen we eigenlijk mee naar de picknick of gedurende de fiets- of autoreis? Belegde broodjes kant-en-klaar of gewoon heerlijke losse bollen met (gevacumeerde) kaas of vleeswaren? Het kan natuurlijk ook zomaar dat je zelfs meeloopt met de Nijmeegse Vierdaagse, dan lust je ook wel wat en ontvang je graag bloemen bij de finish of creeer je je eigen Valentijnsdag op Wereldkusdag met een prachtig boeket.

Voor de minder sportieve maar desalniettemin toch fanatiekelingen, valt er op sportief gebied genoeg te volgen: Wimbledon, Tour de France en Formule 1 in Engeland en Duitsland. Onderschat niet hoeveel calorieën je hiermee verbruikt, dus denk om je voeding! Men heeft deze maand dan ook Chocolade dag, Fried Chicken dag, Lasagne dag of Junkfood dag in het leven geroepen.

De overwinning vieren doen we tenslotte met Champagne en Kaviaar, alvorens we ons gaan opmaken voor Augustus festival hier, festival daar.

Geen evenementen gevonden!