Software en programmatuur is belangrijk, maar hoe high-tech dit ook is zonder de goede aankleding slaat dit de plank compleet mis. Wij zijn geen software of ict leverancier, wij kunnen u wel helpen deze op de juiste manier aan te kleden en in te richten….

Als een klant bij u binnenloopt draagt alles bij aan de beleving, de locatie, etalage, producten het ambacht. Wij zijn van mening dat deze beleving ook online gelijk moet zijn als dat van uw winkel. Weeklijks zo niet dagelijks bent u bezig met de etalage -/ toonbank om uw producten zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen, waarom dan genoegen nemen met een statische website die meer functioneerd als een digitale catalogus. Vers producten zijn wisselend in aanbod en vraag en dit moet u ook kunnen verwachten van uw digitale verkoop kanaal.

 Dit betekend niet direct dat u een torenhoge investering moet doen om dit te bewerkstelligen. Er zijn vele aanbieders van de juiste software en programatuur op een maandelijkse basis.

Een veel gehoord argument is omzet verschuiving en hierdoor niet extra omzet kunnen realiseren. Dankzij de juiste tools en begeleiding zijn wij instaat de doelgroep precies vast te stellen, met als doel deze nieuwe klanten te benaderen door middel van de webwinkel dan wel website.

 

www.kaasboerniek.nl

 

www.slagerijseelen.nl

Waar andere praten over shops en zich vast houden aan de gebaanden paden, hebben wij het duidelijk over een WINKEL en kunnen wij hier samen een
succes van de maken! ‘Doing it the DUTCH way’ Benieuwd naar wat we kunnen? Bel met 020-4229898 voor een vrijblijvend gesprek.