020 422 9898

Even sparren? Of benieuwd naar de mogelijkheden? Het team staat voor je klaar!

Het lijkt nu misschien nog niet zo, maar… de Herfst ligt wel al stiekem op de loer.

Met de vakantieperiode zo goed als achter de rug, maken we ons deze maand op het laatste kwartaal van het jaar. Voor velen breekt er zo direct na de bouwvak een drukke periode aan. Wellicht zijn er beslissingen genomen die bepalend zullen zijn voor het resultaat van de rest van het jaar, maar ook voor de plannen voor komend jaar. Duurzaamheid is daarvan één belangrijk punt op de agenda.

Verder heeft september voor alle branches wat leuks te bieden: we ‘openen’ de maand met de internationale dag van de kokosnoot, lekker als ijssmaak, maar ook zeker als gebak. We blijven in de Italiaanse sferen met kaaspizza-, F1, salami– en baarddag.

Kom in Italiaanse sferen met de internationale Salami- en kaaspizza dag!

De overige vakantierust proberen we vast te houden met Be late for something-, Lees een boeken Roald Dahl dag. Jullie zullen misschien denken wat kunnen we hiermee? Probeer eens het restantenuurtje aan het einde van de dag, recepten- of kookboek bij het focusproduct en we weten allemaal waar Roald Dahl onder andere om bekend stond: juist, Sjakie en de Chocoladefabriek! Daar kan natuurlijk ook prima in gedipt worden – dat doen we deze tijd van het jaar niet meer zo regelmatig in de zee of zwembad – of heerlijk in guacamole of pindasaus.

Uitjes (en daarmee inhakers) zijn er ook genoeg: Wereldhavendag, Appelpop, KLM Open en Open Monumentendag.

Pas wel op vrijdag de 13e!