+31(0)20-4229898

Even sparren? Of benieuwd naar de mogelijkheden? Het team staat voor je klaar!

Van alle maandelijkse blogs, is dit toch de lastigste. Deze blog worden mede mogelijk gemaakt door diverse (inter)nationale feestdagen, maar ook door speciale dagen welke in het leven zijn geroepen aandacht te vragen voor bijzondere mensen, dieren of producten of een seizoen.

Uiteraard wordt deze blog geschreven een aantal dagen voordat de nieuwe maand live gaat, dat is nu eind maart. Inmiddels ziet de wereld er heel anders uit dan ‘pak hem beet’ 3 weken. Terugspoelen kan niet, een mening ventileren dat kan dan wel weer iedereen en lering trekken voor de volgende keer… Wellicht verstandig!

Vanaf alle kanten ontvangen wij berichten dat de winkelier er gelukkig weinig hinder van ondervindt, de uitspraak ‘we draaien zowat kerstomzet’ doet ons goed. Minister Schouten probeert dit ook te stimuleren, misschien 10 jaar te laat… Ach ja, daar heb je het alweer, een mening klaar hebben staan dat kunnen wij Nederlanders als de beste. Maar het is wel zo ?

Misschien kunnen we met z’n allen op 1 april a.s. dromen dat dit één grote grap is geweest. Als we dan toch beperkt blijven in onze vrijheid, laten we dan genieten van al het fijns wat deze maand ons te bieden heeft; chocolade mousse dag, wereld karamel dag, kaasfondue dag, bananen dag, knoflook dag en de dag van het Duitse bier.

De échte feestdagen in april vieren we dit jaar alleen, met het gezin of eventueel in beperkt gezelschap. Eten en drinken moeten we toch gewoon blijven doen, dus laten we ons dat niet ontnemen.

Of we schuiven Pasen een maandje op: gaan Pasen en Pinksteren dan toch nog een keertje op dezelfde dag vallen?!

Vergeet niet je secretaresse, ondanks dat ze vanuit huis aan het werk is, in het zonnetje te zetten!

Om maar even te zwijgen over Koningsdag deze maand…